15.04.2014 06:45

oblastní závody N.Ves 20.4. 2014

foto a výsledky  Naše první letní závody v biatlonu na N.Vsi, které byli vyvrcholení našeho velikonočního soustředění. Závodů se účastnili závodníci z Břidličné, Bobrk, Vyškova a Halenkovic. Naši závodníci bodovali hlavně v dívčích kategoriích. Někteří již vyběhli i postup na MČR.

Naši předžáci- Mádrová Klaudie- 4.místo, bratři našich závodnic brali 1.místo- Dan Bakeš a 3.místo- Oliver Kavan. Žactvo A v chlapcích byl na 8.místě Patrik Chovanec, ale v dívkách bojovala naše čtveřička- 3.místo-Monika Nováčková, 5.místo- Adéla Němčíková, 6.místo- Lucie Nováčková, 7.místo- Viktorie Mádrová.
V žactvu B již s postupem na MČR pro Denisu Bakešovou- 2.místo/II.VT/88b. a pro Terezu Kavanovou- 4.místo/II.VT/86b. a 7.místo brala Alžběta Pražáková.
V žactvu C máme celou bednu- Markéta Kubíčková II.VT/91b., Jana Němčíková II.VT/88b., Helena Nováčková II.VT/87b. následována Aničkou Schreierovou II.VT/86b. a poslední 6.místo nováček Anna Žurková z III.VT/77b. Kluci jen III.VT- Vít Gřešek 5.místo a Michal Macíček 6.místo.
 
Dorost+ dospělí měli Supersprint se vzduchovkou, která byla rozhodující v lehčí střelbě, kdy špatná střelba malor. znamená v této disciplíně disk. 
Tomáš Nehyba- 4./II.VT/83b, Ondra Zuzaňák 1./II.VT/83b, René Mádr 2./II.VT/88b, Radka Coufalová 1./II.VT/87b.
 

—————

Zpět


Sponzoři

Biatlon Ostrava

Biatlon Ostrava Poruba

Biatlon Ostrava Moravskoslezský kraj

Biatlon Ostrava Apeom  Biatlon Ostrava ZIREL Biatlon Ostrava JCB MATCH Diabolo

 

Partneři

Český svaz biatlonu

International Biathlon Union